Aku, Dia & Vintage Photo Contest

I Love Contest!

Ok untuk contest kali ni aku join contest kom and the typewriter


Banner contest


Korang nak join x? syarat utama foto korang wajib ada tema

VINTAGE, OLDSKUL, ORIGINAL 

syarat-syarat yang lain korang bloh terjah blog tuan punya contest



Ok foto yang aku pertaruhkan ialah foto yang di snap dari Telefon Bimbit member aku...



Ni foto original snap by handphone

Foto selepas di edit(ini foto saya taw)
foto ni aku x edit guna photoshop al maklum la x reti nak guna...
Tau gak pasal photoshop ni tp minat xda lagi la...
Maybe minat tu akan datang lepas aku menang camera dari contest ni...haha
(ada hati nak menang)

orang bertuah yang aku tag ialah

cik etty
faezah
liling



4 comments:

kamarukom [Reply to comment] said...

wahhh..tenkiu join bro!
penuh drama sgguh gmbar ni..mood tgh hindustan kah?hehehe..aku dh zoom out gmbr ni..cool :)
gudlak tau!

cik ETTY [Reply to comment] said...

waa thanx tag etty ;D

aienz nawawi [Reply to comment] said...

nice pixca
gud luck

sarah abadan [Reply to comment] said...

haha nice pose...btol kate en. kamal, mcm hindustan hehe
nice pic btw :)

Post a Comment

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n: :o: :p: :q: :r: :s: :t:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...