Contest "Splashy Moment" - by FiqKBE

I like Contest!


Untuk contest kali ni datangnya dari blog cik fiqkbe!




Banner Contest


Ok...Foto yang akan aku pertaruhkan ialah jeng jeng jeng


Aku"sabbrye abas"

Buat masa ni, ni je la gambar terbaik yang aku ada...

Gambarni hak milik saya tau...

Time cuti raya kot, x balik sabah...

Balik nogori jo...Kampung keluaga angkat my kazen...

Kampung dekat serting...

Foto ini di snap time nak balik somban...sompat menyinggo gi mandi...

Den x tau apo nome tompeknya...Al maklumlah aku dari sabah ba...

(sori kalau aku da merepek :P)

Saya nak tag

Cik Delilah

Kalo korang nak join jom terjah blog tuan punya contest!

http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/ 

or

http://meandkbe-photos.blogspot.com/

Tarikh tutup penyertaan!

10 Mac 2011-11.59PM


5 comments:

fiqkbe [Reply to comment] said...

wow! mmg sgt splash!

thanks for joining my 1st contest =D

nelly [Reply to comment] said...

wah ..gud luck ..macam boleh menang ..
amin ..

Jom baca :
BLOGGER BOLEH JADI PENULIS HEBAT"

Del Glamiva [Reply to comment] said...

Bah join2....good luck Sabri. =D

ecah..merangkap anak cik nan [Reply to comment] said...

wah!so splashy!!

farteen [Reply to comment] said...

haah sgt splashy! gudluck! :D

Post a Comment

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n: :o: :p: :q: :r: :s: :t:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...