Bunuh Diri : Live di Webcam !

Mesti korang xsabar nak tengok video ni kan?
First time aku tengok pun meremang BULU DADA aku...Haha...

PERHATIAN!!!

Kepada sesiapa yang merasakan dia seorang yang lemah, lemah dari segi mental, lemah jantung, lemah hati, lemah perut(aku lemah perut timeni koz xmakan lagi) dan yang paling penting lemah Syahwat(baca dalam hati
usus perut taw).

Anda dilarang sama sekali melihat video ini!
AWAS!!!

Nak tengok, tengok la RISIKO TANGGUNG SENDIRI!
SWEDEN: Marcus Yaney, 21 mengumumkan untuk membunuh diri di sebuah forum Flashback.org. Dia menyiarkan secara real time di internet dan orang ramai boleh melihatnya. Sebelum membunuh diri, dia menelan pil 100mg dexofen and 1500mg paracetamol iaitu pil untuk tahan sakit dan diuji sendiri dengan mengantungkan dirinya untuk melihat sejauh mana keberkesanannya.


video
*Sila Ambil Pengajaran!

6 comments:

Joy Norin [Reply to comment] said...

alalalla x berani aku tgk tau

Sabbrye Abas [Reply to comment] said...

napa?lemah syahwatka?
eh slh lemah smgtka?

Ayie Mcvalyth [Reply to comment] said...

astaga...duniax2...teruknya lah...

n0n0i♥a'n'l [Reply to comment] said...

Adoi... sy pon nda berani ni tengok kalau bunuh2 ni... lemah semangat @_@

She Odie [Reply to comment] said...

kin takut ! ei ~

saya_arief [Reply to comment] said...

terok betol..

Post a Comment

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n: :o: :p: :q: :r: :s: :t:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...