Manchester United 2 - 0 Sunderland Goal By Dimitar Berbatov

Premier League - Manchester United vs Sunderland
Goals : Manchester United - Dimitar Berbatov 5, Dimitar Berbatov 58
Venue: Old Trafford, England 


Yahuuu...Yabedabedu.....
Harimau Malaya menang Manchester United pun menang
Gembira X terkata...
Bangga pun X terkata...
Tahniah kepada pasukan bola sepak kebangssan kita...
Tahniah kepada Manchester United Football Club...
Khasnya kepada Dimitar Berbatov kerana berjaya menjaringkan gol untuk Manchester

Wow aku ni peminat Fanatik dan Boombastik MUFC...
Kalau korang cakap aku ni Minat MUFC ni sejak Cristiano Ronaldo tu join MUFC
Korang Silap...

Nak bagitau ni korang tau x nama kelab Manchester ni sebelum nama MUFC?
"Newton Heath LYR Football Club"
 ni la nama kelab ni tahun 1878 sampai 1902...
Ferguson ni plak sebelum aku lahir da kerja dengan MUFC pada tahun 1986


Ni badge MUFC kalau xsilap tahun 1960

 Im Proud To Be Malaysian!
Im Proud To Be MUFC Fans!


 



4 comments:

ken [Reply to comment] said...

good job united :)

K.I.S.S [Reply to comment] said...

glory glory MU :)

Aqila Safuan [Reply to comment] said...

date folow kamu dear : ))) saya tak suka mu saya suka mc .haha. jujur itu baguss.jgn marahhh der! folow balik sudi?blink2!

syuwai [Reply to comment] said...

yeah2x..

MU tatap hebat even my baby r0nald0 dah takde kat sana..ahaks! [perasan jap]

Post a Comment

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n: :o: :p: :q: :r: :s: :t:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...