Perkhidmatan Percuma?!Cepat-Cepat!!!

Apa Yang Percuma?
Gambar profile untuk FACEBOOK seperti ini


Menarik bukan?

Syarat-Syaratnya

*Korang pilihlah sendiri gambar mana yang korang nak jadikan sebagai gambar profile...
*Seelok-eloknya pilih la gambar yang bersaiz besar atau sederhana jangan la terlampau kecil...
*Nak hantar gambar kat aku camna?
  Ok korang boleh sent gambar korang juz PM dekat FB aku...Ni FB aku facebook.com/sabbrye.abas 
  Atau boleh lah Email aku..Ni Email aku sabbryeabas@yahoo.com
*Yang belum ADD aku ni la masanya korang ADD FB aku DEMAND
*PERHATIAN PERHATIAN PERHATIAN
  Sebelum korang  nak tengok gambar profile korang2 dan nak hantar gambar korang kat aku sila lah
  KOSONGKAN gambar yang kawan-kawan korang tagged kat korang...Ada faham???
  Adeshhh...Xfaham gak? Korang boleh rujuk gambar kat bawah yang aku bulatkan...






Yang Ikhlas Berkhidmat

1 comments:

Laksamana Omar [Reply to comment] said...

wahhh..bagos bagos..ade jgak pkhidmatan camni.. ^^,

Post a Comment

:a: :b: :c: :d: :e: :f: :g: :h: :i: :j: :k: :l: :m: :n: :o: :p: :q: :r: :s: :t:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...